Okulumuz Hakkında

VALİ VEFİK KİTAPÇIGİL İLKOKULU OKULU DADAŞKENT/ERZURUM
 Fotoğrafı

VİZYON

Vali Vefik Kitapçıgil İlköğretim Okulu olarak hedefimiz, öğrencileri yetenekleri ve becerileri doğrultusunda hayata ve bir öğrenime hazırlamak, öğrenmeyi bir amaç olarak benimsemiş, yeteneklerinin farkında olan ve bunları yetiştirmeyi hedefleyen, çağın geldiği donanımlara sahip, kendiyle ve toplumla barışık, kendine güvenen üretken, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan gençleri yetiştiren bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştırmacı, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2008/2009 eğitim öğretim yılında Ramazan Urçar adlı öğrencimiz sbs imtihanında okulumuzdan Türkiye birincisi olmuştur. Bunun yanında her yıl Fen lisesi , Anadolu öğretmen liseleri ve Anadolu liselerine onlarca öğrencimiz yerleştirilmiştir. Ayrıca spor,resim ,halk oyunlarında da onlarca başarımız vardır.

Öğretmen

Pansiyon Bilgisi

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl ve İlçe Merkezine uzaklık yaklaşık 7´şer km dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

VALİ VEFİK KİTAPÇIGİL İLKOKULU Dadaşkent Aziziye / Erzurum